Suomalaiset oppaat internetissä

Opasmedian verkkokaupat

Elokuvaopas

Verkkokaupasta voi ostaa sekä huippu-uutuuksia että vanhoja klassikoita eri formaateissa. Draama, montaasi ja cinéma verité sekä muut elokuva-alaan liittyvät sanat saavat selityksensä Elokuvaoppaan sanastossa. Luettavissa on myös elokuva-arvosteluita ja tietoutta elokuvien monivaiheisesta historiasta.

Peliopas

Milloin valmistettiin ensimmäinen pelikonsoli? Entä mitä kannattaa ottaa huomioon käsikonsolia valitessa? Ja mitä ihmettä tarkoittaa HPW? Kaikkeen tähän löytyy vastaus Pelioppaasta, jossa pelien ja konsoleiden historian lisäksi on luettavissa tuoreita arvosteluita suosituista peleistä sekä pelimaailman sanastoa. Peliopas-verkkokaupassa on tarjolla monipuolinen valikoima pelejä eri pelialustoille.

Tietokoneopas

Tietokoneopas-verkkokaupasta voi ostaa paitsi tietokoneita, myös muun muassa ohjelmistoja, lisälaitteita ja muita tarvikkeita. Sanasto valottaa tietokonemaailman joskus mutkikkaitakin saloja, ja tieto-osiossa esitellään erilaiset konepaketit, koneen kokoamisen ja asennuksen perusteet sekä yleistä tietoa tietokoneista.